livrari

Furnizare

Cu o experienta de peste 20 de ani in furnizarea de analizoare si echipamente, Compact Industrial ofera clientilor sai solutii performante de la producatori renumiti.
Achizitia oricarui sistem/analizor/echipament este insotita de un pachet complet de servicii, constand in livrare, instalare, comisionare, testare si optional validare/certificare/instruire personal.
Aditional, inainte de livrare si instalare, compania ofera consultanta in vederea asigurarii conditiilor de instalare si functionare impuse de producator.

eng-50x50

Consultanta

Compact Industrial ofera clientilor sai servicii de consultanta specializata în ceea ce priveste alegerea, achizitia, exploatarea si intretinerea echipamentelor. Impreuna cu clientii nostri, analizam cea mai buna optiune care indeplineste cerintele tehnico-economice ale clientului si oferim cel mai bun raport pret/calitate, incluzand achizitia, operarea, mentenanta dar si conformitatea cu metodele de certificare impuse.
Multumita relatiei de exclusivitate pentru teritoriul Romaniei dintre Compact Industrial si producatori, compania beneficiaza de acces la consultanta tehnica de specialitate din partea producatorilor, oferind totodata posibilitatea transferului de informatii critice intre producator si beneficiar.
Pentru proiecte turn-key complexe , Compact Industrial beneficiaza de experienta inginerilor proprii, precum si de cea a firmelor partenere de inginerie, recunoscute la nivel mondial. Astfel, in functie de proiect, compania poate actiona ca furnizor, subcontractor, integrator sau contractor general.

turn-key

Integrare

Compact Industrial pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai cunostintele si experienta inginerilor proprii, precum si a colaboratorilor specializati, in vederea integrarii mai multor sisteme intr-o solutie complexa, menita sa raspunda solicitarilor exacte ale beneficiarului. De la etapele de engineering, furnizare si realizare, pana la comisionare si instruirea personalului operator, compania ofera solutii la cheie in domeniul sistemelor on-line de analiza si control in industriile petroliera, petrochimica, epurare apa, detectie gaze, sisteme SCADA si securitate. Colaborarea stransa cu beneficiarul pe parcursul intregului proiect si informarea permanenta in ceea ce priveste evolutia tehnologica din domeniu permit companiei sa ofere solutiile tehnice optime.

serv

Mentenanta si service

Compact Industrial ofera servicii de mentenanta si service pentru toate sistemele/analizoarele/echipamentele comercializate, dar si pentru alte sisteme ce utilizeaza tehnologii in care inginerii companiei sunt specializati.
Aceste servicii sunt oferite de echipa noastra de ingineri specializati si certificati de producatorii de echipamente, la sediul beneficiarului sau la sediul propriu, in functie de circumstante.
In perioada de garantie, service-ul se realizeaza cu titlu gratuit, in conditiile respectarii termenilor de garantie. Dupa expirarea perioadei de garantie, serviciile de reparatie sunt oferite pe toata durata de viata a echipamentelor, prin contracte de service sau comenzi ferme.
Compact Industrial ofera de asemenea si servicii de mentenanta preventiva, pentru toate chipamentele furnizate. Mentenanta preventiva corespunzatoare genereaza la nivelul utilizatorului costuri scazute cu activitatea de service, dar si o functionare continua si in parametri a echipamentelor.

support

Suport tehnic

Cu o vasta experienta in domeniul analizoarelor de laborator si on-line, Compact Industrial asigura timpi de interventie redusi si solutionarea rapida a problemelor. O echipa dedicata de ingineri se afla la dispozitia beneficiarului, telefonic sau prin email. In cazul in care situatiile aparute nu pot fi solutionate de la distanta, o echipa tehnica este detasata la locul de functionare al sistemului in cel mai scurt timp posibil.

train

Scolarizare

La livrarea si instalarea oricarui sistem/analizor/echipament, personalul Compact Industrial efectueaza instruirea personalului beneficiarului cu privire la operarea si intretinerea sistemului respectiv.
Multumita relatiei stranse cu producatorii, compania ofera posibilitatea efectuarii de cursuri avansate de specializare pentru personalul operator, la sediul sau, la sediul producatorilor sau chiar la sediul beneficiarului.