1. Engineering

  Oferim servicii de consultanţă specializată în ceea ce priveşte alegerea, achiziţia, exploatarea şi întreţinerea echipamentelor.

  Împreună cu clienţii noştri analizăm cea mai bună opţiune care să îndeplinească cerinţele tehnico-economice ale clientului şi să ofere cel mai bun raport calitate/preţ, incluzând achiziţia, operarea, mentenanţa, dar şi conformitatea cu metodele de certificare.

  Având contracte de exclusivitate pentru piaţa românească cu majoritatea furnizorilor, poziţia noastră ne permite sa accesăm consultanţă de specialitate tehnică şi economică, realizând un transfer de informaţii între beneficiarii echipamentelor şi producătorii acestora.

  Pentru proiecte complexe si „la cheie”, beneficiem de experienţa inginerilor proprii, precum şi de firme partenere de engineering, cunoscute la nivel mondial. Oferim servicii de furnizori, subcontractori, dar şi de integratori prin servicii de: engineering, proiectare, achiziţie, furnizare, instalare, punere în funcţiune, calibrare şi certificare a unor instalaţii complexe pentru controlul proceselor si analize on-line.

 2. Furnizare şi instalare de echipamente

  Având o experienţă de peste 15 ani în furnizarea de analizoare si echipamente industriale, oferim produse ale unor companii reputabile. Avem pe piaţă instrumente cu o vechime de peste 10 ani care funcţioneaza foarte bine, utilizatorii acestora fiind foarte mulţumiţi.

  Oferim clienţilor tradiţionali, dar şi potenţialilor clienţi, ultimele informaţii despre dezvoltările instrumentelor comercializate şi conformitatea acestora cu noile metode şi cerinţe de mediu.

  În momentul livrării, orice sistem/analizor/echipament furnizat de noi este instalat, pus în funcţiune, testat şi certificat, iar personalul beneficiarului este instruit cum să-l exploateze şi întreţină. Înaintea livrării şi instalării echipamentului, colaborăm cu beneficiarul în asigurarea condiţiilor de instalare solicitate de producător.

 3. Service şi mentenanţă

  Compact Industrial oferă service şi mentenanţă pentru toate echipamentele comercializate şi nu numai, dar şi pentru alte echipamente utilizând tehnologii în care inginerii noştri au fost specializaţi.

  Aceste servicii sunt oferite de echipa noastră de ingineri specializaţi şi certificaţi de producătorii de echipamente, la sediul beneficiarului sau la sediul propriu, în funcţie de situaţie.

  În perioada de garanţie, service-ul se realizează cu titlu gratuit, în condiţiile respectării termenilor de garanţie.

  După expirarea acestei perioade, Compact Industrial oferă aceste servicii pe toată perioada de viaţă a echipamentelor, prin contracte de service.

  Oferim, de asemenea, servicii de mentenanţă preventivă, pentru toate echipamentele furnizate. În acest mod reuşim să oferim beneficiarului costuri scăzute cu activitatea de service şi mentenanţă, dar şi o funcţionare continuă a echipamentelor şi menţinerea lor în parametrii.

  Compact Industrial garantează furnizarea de piese de schimb si consumabile timp de 10 ani de la achiziţia echipamentului.

 4. Suport permanent

  Având o vastă experienţă în domeniul analizoarelor de laborator, dar şi al celor on-line, firma noastră asigură timpi de intervenţie reduşi si soluţionarea rapidă a problemelor. Echipa de ingineri vă stă la dispoziţie telefonic oricând în timpul programului de lucru sau prin email în afara acestuia.

  Dacă problemele apărute nu pot fi rezolvate de la distanţă, reprezentantul firmei se deplasează la beneficiar în cel mai scurt timp. Timpul de răspuns la toate solicitările adresate este de maxim 24 de ore în zilele lucrătoare.

  De asemenea, răspundem permanent la solicitările clienţilor referitoare la informaţii tehnice şi comerciale despre produsele şi serviciile oferite.

 5. Instruire personal

  La livrarea şi instalarea oricărui echipament, Compact Industrial efectuează şi instruirea personalului beneficiarului cu privire la operarea, calibrarea şi întreţinerea echipamentului respectiv.

  Datorită relaţiei strânse cu furnizorii, oferim posibilitatea efectuării de cursuri de specializare avansată, la sediile producătorilor de echipamente, la sediul societăţii noastre sau la sediul beneficiarului.

Înapoi