Livrari

Furnizare si instalare de echipamente

Cu o experienta de peste 15 ani in furnizarea de analizoare si echipamente industriale, Compact Industrial ofera clientilor sai echipamente performante ale unor producatori reputabili.

La momentul livrarii, orice sistem/analizor/echipament furnizat este instalat, pus in functiune, testat si certificat. Inaintea livrarii si instalarii, societatea ofera consultanta beneficiarului in asigurarea conditiilor de instalare solicitate de producator.

turn-key

Proiecte la cheie

Compact Industrial pune la dispozitia clientilor si a partenerilor sai cunostiintele si experienta inginerilor proprii, precum si a colaboratorilor specializati, in vederea solutionarii de situatii complexe prin proiecte la cheie. De la engineering si realizare, pana la comisionare si instruire a personalului operator, specialistii societatii isi pot asuma proiecte la cheie in domeniul sistemelor on-line de analiza si control in industriile petroliera, petrochimica, epurare apa, sisteme SCADA si securitate. Colaborarea stransa cu beneficiarul pe parcursul intregului proiect si informarea permanenta in ceea ce priveste noi tehnologii si tehnici in domeniu permit companiei sa ofere solutiile tehnice si economice optime.

eng

Engineering

Compact Industrial ofera clientilor sai servicii de consultanta specializata în ceea ce priveste alegerea, achizitia, exploatarea si intretinerea echipamentelor. Impreuna cu clientii nostri analizam cea mai buna optiune care sa indeplineasca cerintele tehnico-economice ale clientului si sa ofere cel mai bun raport pret/calitate, incluzand achizitia, operarea, mentenanta dar si conformitatea cu metodele de certificare.

Multumita contractelor de exclusivitate pentru piata romaneasca incheiate cu majoritatea furnizorilor, pozitia companiei permite accesul la consultanta tehnica si economica de specialitate, totodata facilitand transferul de informatii intre beneficiarii si producatorii echipamentelor.

Pentru proiecte complexe si la cheie, Compact Industrial beneficiaza de experienta inginerilor proprii, precum si de firme partenere de engineering, cunoscute la nivel mondial. Societatea isi poate insusi rolul de furnizor, subcontractor, dar si integrator sau contractor general.

serv

Mentenanta si service

Compact Industrial ofera servicii de mentenanta si service pentru toate echipamentele comercializate, dar si pentru alte echipamente folosind tehnologii in care inginerii nostri au fost specializati.

Aceste servicii sunt oferite de echipa noastra de ingineri specializati si certificati de producatorii de echipamente, la sediul beneficiarului sau la sediul propriu, in functie de situatie.

In perioada de garantie, service-ul se realizeaza cu titlu gratuit, in conditiile respectarii termenilor de garantie. Dupa expirarea acestei perioade, serviciile sunt oferite pe toata durata de viata a echipamentelor prin contracte de service sau comenzi ferme.

Compact Industrial ofera de asemenea servicii de mentenanta preventiva, pentru toate chipamentele furnizate. Mentenanta preventiva corespunzatoare ofera utilizatorului costuri scazute cu activitatea de service, dar si o functionare continua a echipamentelor si mentinerea lor in parametri.

Compact Industrial garanteaza furnizarea de piese de schimb si consumabile timp de 10 ani de la achizitia echipamentului.

support

Suport permanent

Cu o vasta experienta in domeniul analizoarelor de laborator si on-line, Compact Industrial asigura timpi de interventie redusi si solutionarea rapida a problemelor. Echipa dedicata de ingineri va sta la dispozitie telefonic oricand in timpul programului de lucru sau prin email in afara acestuia. Daca problemele aparute nu pot fi rezolvate de la distanta, un reprezentant al firmei se deplaseaza la beneficiar in cel mai scurt timp. Timpul de raspuns la toate solicitarile adresate este de maxim 24 de ore in zilele lucratoare.

De asemenea, echipa noastra poate raspunde oricand la solicitarile clientilor referitoare la informatii tehnice si comerciale despre produsele si serviciile oferite.

train

Instruire personal

La livrarea si instalarea oricarui echipament, inginerii Compact Industrial efectueaza instruirea personalului beneficiarului cu privire la operarea, calibrarea si intretinerea echipamentului respectiv.

Datorita relatiei stranse cu furnizorii, compania ofera posibilitatea efectuarii de cursuri de specializare avansata, la sediile producatorilor de echipamente, la sediul societatii sau la sediul beneficiarului.