Compact Industrial este denumirea comerciala a SC Compact Industrial SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Al. Emil Botta nr. 4, bl. M104, sc. 2, ap. 56, Sector 3, Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/7547/1991, cod unic de inregistrare fiscala RO1554276.

Site-ul web www.compact-industrial.ro apartine SC Compact Industrial SRL. SC Compact Industrial SRL este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizarea acestuia, inclusiv vizitarea sau comandarea produselor, implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a reglementarilor si legilor in vigoare.

Produsele comercializate de Compact Industrial sunt piese de performanta sau pentru motorsport, cu garantie limitata sau fara garantie. Acestea au o durata de viata limitata, iar unele dintre ele nu sunt omologate pentru utilizarea pe drumurile publice. Compact Industrial (SC Compact Industrial SRL) nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele daune sau vatamari rezultate din utilizarea produselor.

SC Compact Industrial SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Imaginile afisate pe site au caracter informativ. Compact Industrial nu este raspunzatoare pentru eventualele neplaceri cauzate de incorectitudinea informatiilor afisate pe site.

Compact Industrial isi rezerva dreptul de a refuza o comanda din diverse motive, printre care si identificarea unor erori la nivelul informatiilor despre produs, inclusiv pretul si/sau oferta promotionala.

 Copyright

Intregul continut al site-ului www.compact-industrial.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Compact Industrial SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Compact Industrial SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 Accesul la site

SC Compact Industrial SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Compact Industrial SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.compact-industrial.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.compact-industrial.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.compact-industrial.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

SC Compact Industrial SRL isi rezerva dreptul de a nu mai trimite comunicari anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC Compact Industrial SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SC Compact Industrial SRL de confidentialitate.

Faptul ca site-ul SC Compact Industrial SRL contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca SC Compact Industrial SRL sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Site-ul SC Compact Industrial SRL este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. SC Compact Industrial SRL depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

 Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se efectueaza online, cu cardul.

Daca plata se face online cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Taxele si comisioanele sunt suportate de fiecare parte conform politicilor serviciului de plati. Taxele vinzatorului vor fi suportate de vinzator, iar taxele detinatorului de card de client.

 Informatii personale

Prin comandarea produselor de pe site sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si complete. Optand pentru inregistrare va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile sau cerute de lege pentru derularea contractelor. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii puteti accesa sectiunea “Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC Compact Industrial SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a datelor de acces.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Politica de returnare a produselor si garantii

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele cazuri:

– Ati primit alt produs / alte produse: In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre SC Compact Industrial SRL.

– Marfa livrata sau coletul sunt pierdute sau prezinta deteriorari vizibile: In cazul in care marfa primita sau coletul prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati primirea acestuia. In orice caz, in cazul in care pierderea sau deteriorarea partiala a unei expedieri livrate destintatarului este constatata la momentul livrarii, destinatarul si curierul vor intocmi un Proces-Verbal de constatare. In caz contrar, se prezuma ca serviciul comandat s-a efectuat corect, iar expedierea a fost livrata la destinatie in bune conditii. In aceasta situatie va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la expedierea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi si sa ne transmiteti o copie a procesului verbal de constatare. Reclamatiile se iau in considerare in primele doua luni de la primirea coletului si doar insotite de catre procesul verbal de constatare incheiat la momentul livrarii, in lipsa caruia SC Compact Industrial SRL nu poate intenta actiunea in regres prevazuta de art. 15 din Legea 449 / 2003. Dupa acest termen nicio reclamatie nu se ia in considerare in legatura cu neconformitatea survenita in urma actiunilor transportatorului.

– In baza garantiei legale de conformitate sau a garantiei comerciale, conform Legii nr. 449 / 2003 si a sectiunii “Garantia”.

– Prin exercitarea dreptului de retragere, conform art. 11 din OUG 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (inclusiv modificari ulterioare): Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul incheiat la distanta cu comerciantul, prin notificarea in scris a acestuia cu privire la intentia de retragere, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din OUG 34 / 2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului (consumatorul sau o persoana terta, alta decat transportatorul, indicata de consumator). Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, conform art. 13 alin. (3) si la art. 14 din OUG 34 / 2014. Dreptul de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, pentru produsele livrate prin posta / curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, preferabil in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si cu toate documentele care l-au insotit, in original.

 Exceptii

Nu pot fi returnate in conditiile de mai sus produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de uzura si/sau interventii neautorizate etc. Pentru eliminarea oricaror dubii, se considera urme de uzura orice utilizare, instalare sau montare a produsului, cu exceptia manipularii pentru inspectie in vederea verificarii conformitatii. In acest sens, se au in vedere prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor, punctul (47) “[…] Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin. De exemplu, consumatorul ar trebui doar să probeze un articol de îmbrăcăminte, nu să îl poarte. Prin urmare, în timpul perioadei de retragere, consumatorul ar trebui să mânuiască și să inspecteze bunurile cu grija necesară “

Nu poate fi exercitat dreptul de retragere din contractele care au ca obiect categoriile de produse / servicii ce intra sub incidenta art.16 din OUG 34/2014.

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza furnizorul cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de retur, cuprins in partea B a anexei OUG 34 / 2014, sau prin efectuarea oricarei declaratii neechivoce in care isi exprima decizia de retragere din contract, inainte de expirarea perioadei de retragere (i.e. prin e-mail).

Returnarea produselor se va face la adresa sediului social al SC Compact Industrial SRL: Al. Emil Botta nr. 4, bl. M104, sc. 2, ap. 56, Sector 3, Bucuresti, in decurs de maxim 14 zile de la data la care a fost comunicata decizia de retragere. Termenul se considera respectat daca produsele sunt receptionate la sediul social al SC Compact Industrial SRL inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare

Costuri suportate de catre cumparator:
– Costurile de retur si transport curier in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului, conform art.14 punctul 2 din OUG 34 / 2014.
– Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand (conform art.14 punctul 3 din OUG 34 / 2014) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul returnat, pe cheltuiala acestuia.

Costuri suportate de catre vanzator in urmatoarele situatii:
– Ati primit alt produs / alte produse
– Marfa livrata sau coletul au fost pierdute in cursul transportului sau prezinta deteriorari vizibile si se incheie un proces verbal de constatare in acest sens cu curierul si suntem instiintati in termen de 2 luni de la livrare
– Produsul este returnat baza garantiei legale de conformitate sau a garantiei comerciale
In aceste cazuri, Compact Industrial suporta costuile de retur si transport.

 Rambursarea sumelor

Rambursarea sumelor se va face cu respectarea prevederilor art. 13 din OUG 34 / 2014, in cel mai scurt timp de la receptionarea deciziei de retragere din contract a consumatorului (comunicata conform prevederilor art. 11 din OUG 34 / 2014) insa poate fi amanata pana la data la care este receptionata marfa returnata sau pana la momentul comunicarii de catre consumator a dovezii de transmitere a acesteia prin curier, catre SC Compact Industrial SRL (luandu-se in considerare cea mai apropriata dintre ultimele doua date).

Cererile de renuntare transmise cu respectarea prevederilor OUG 34 / 2014 vor fi solutionate in cel mai scurt timp si trebuie sa cuprinda urmatoarele documente: datele complete ale persoanei care exercita dreptul la renuntare (nume si prenume, adresa postala, numar de telefon, adresa de e-mail), semnata si datata, date despre produsul returnat, inclusiv numarul de comanda, data plasarii comenzii si a receptionarii acesteia.

Garantia

SC Compact Industrial SRL livreaza produse în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu specificatiile cuprinse in contractul de vânzare-cumpărare in situatiile prevazute de capitolul II din legea 449 / 2003.

Termenul de garantie legala de conformitate a produselor comercializate de Compact Industrial este de un an si este stabilit in conformitate cu prevederile art. 21 alin. (4) si art. 162, avand in vedere faptul ca acestea sunt piese cu performante ridicate si au durata de viata limitata. Pentru aceasta perioada consumatorul va beneficia automat de inlocuirea produsului la aparitia lipsei de conformitate cu exceptia cazurilor in care lipsa de conformitate este minora.

Garantia legala de conformitate se acorda in conditiile prevazute de legea 449 / 2003.

In ceea ce priveste garantia comerciala, produsele comercializate prin intermediul platformei wwww.compact-industrial.ro nu beneficiaza de garantie comerciala, cu exceptia cazului in care aceasta este oferita de producator. Aceasta nu exonereaza Compact Industrial de obligativitatea acordarii garantiei legale de conformitate, existenta in baza legii 449 / 2003 si acordata conform prevederilor de mai sus.

Eventuale nelamuriri si reclamatii

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe www.compact-industrial.ro va rugam sa ne transmiteti un mail in acest sens pe adresa sales@compact-industrial.ro, in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, data si metoda de livrare, precum si, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comanda, pe care il gasiti in mesajul de confirmare primit de la SC Compact Industrial SRL in urma validarii comenzii dumneavoastra. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si SC Compact Industrial SRL, motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra.

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Protectia datelor cu caracter personal este un aspect important pentru Compact Industrial, prin urmare facem tot ce putem pentru ca acestea sa fie prelucrate in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Aceasta sectiune are scopul de a va informa despre modul in care datele dvs. cu caracter personal sunt colectate, utilizate, transferate si protejate atunci cand interactionati cu noi prin intermediul site-ului web www.compact-industrial.ro in legatura cu produsele si serviciile noastre.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care datele cu caracter personal sunt prelucrate sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care aceasta trebuie verificata periodic.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Compact Industrial este denumirea comerciala a SC Compact Industrial SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Al. Emil Botta nr. 4, bl. M104, sc. 2, ap. 56, Sector 3, Bucuresti, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/7547/1991, cod unic de inregistrare fiscala RO1554276 (in continuare “Compact Industrial” sau “www.compact-industrial.ro“ sau “noi“). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, avem calitate de operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

Cand va creati un cont pe www.compact-industrial.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele. In cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) si a sectiunii cu informatii de facturare si livrare (Adrese) din platforma Compact Industrial aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: adresa de facturare, adresa de livrare, numar telefon etc.

Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, de asemenea, colecta si prelucra ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul utilizatorului in timpul vizitarii www.compact-industrial.ro, pentru a putea personaliza experienta online si a pune la dispozitie oferte adaptate profilului acestuia. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Compact Industrial in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:
– Crearea si administrarea contului in cadrul site-ului web;
– Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
– Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau la bunurile achizitionate;
– Returnarea produselor conform prevederilor legale;
– Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
– Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile comercializate pe www.compact-industrial.ro.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Compact Industrial si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Compact Industrial depune eforturi continue pentru a oferi utilizatorilor sai cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

3. Pentru marketing

Din dorinta de a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza, este posibil sa primiti din partea Compact Industrial comunicatii sub diverse forme (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic, mobile push, webpush etc.), continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cos cumparaturi” sau sectiunea “Wishlist”, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie. De asemenea, Compact Industrial poate afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Compact Industrial efectueaza aceste prelucrari cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. iar deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

De regula, comunicarile de marketing sunt efectuate in baza consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:
– Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea “Abonarile mele”;
– Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; sau prin
– Contactarea Compact Industrial folosind detaliile de contact descrise mai jos.

In anumite situatii, activitatile de marketing ale Compact Industrial se bazeaza pe interesul legitim de a promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care sunt folosite informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim Compact Industrial, aceasta are loc cu luarea tuturor masurilor necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care sunt folosite sau transmitse informatii pentru a fi protejate drepturile si activitatea comerciala a Compact Industrial. Acestea pot include:
– Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei fata de atacuri cibernetice;
– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul legitim al Compact Industrial de a isi apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri prelucrarea este intemeiata pe dispozitii legale, cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont pe site-ul web www.compact-industrial.ro. Puteti solicitata oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii, inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
– partenerilor Compact Industrial;
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
– societatilor de asigurare;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care exista o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, datele dvs. cu caracter personal sunt stocate si prelucrate pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Compact Industrial ia masuri pentru a se asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie, cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau alte schemele de certificare.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile noastre de contact de mai jos, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care sunt transferate datele dvs., perecum si garantiile aplicabile cu privire la aceste transferuri.

Ce se intampla daca nu ne sunt furnizate datele cu caracter personal

Va puteti bucura de acest site fara a ne furniza datele dvs. personale sau consimtamantul dvs. Unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care doriti sa le achizitionati si este nevoie sa va autentificati, astfel incat sa stim ca sunteti dvs. si nu altcineva. Puteti gestiona datele comunicate de dvs. si va puteti retrage oricand acordul pentru comunicarea de marketing (publicitate).

Retineti ca, daca nu ne dati datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si nu va vom putea furniza serviciile descrise mai jos.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Netopia. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa setam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care va prelucram datele dvs. personale. Cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate.

In masura in care doriti sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in Romania, aceasta se depune folosind urmatoarele date de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind datele noaste de contact, prevazute mai jos. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

– Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului dvs. creat pe www.compact-industrial.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

– Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante.  Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

– Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

– Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Compact Industrial in legatura cu aspecte referitoare la protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa: personaldata@compact-industrial.ro sau
– prin posta sau curier la adresa: Al. Emil Botta nr. 4, bl. M104, sc. 2, ap. 56, Sector 3, Bucuresti – cu mentiunea in atentia Compact Industrial cu privire la protectia datelor.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Compact Industrial SRL.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Ce sunt cookies?

Cookies sunt fisiere de mici dimensiuni pe care browser-ul le descarca cand accesezi website-ul www.compact-industrial.ro. Calculatorul recunoaste si accepta automat aceste fisiere prin browser-ul pe care il folosesti.

Aceste fisiere pot fi asemanate unor „semne de carte” care indica unde ai ramas ultima data cand ai vizitat website-ul. Pot fi vazute si ca identificatoare care anunta website-ul de fiecare data cand revii pe www.compact-industrial.ro.

Cookies nu sunt periculoase. Calculatorul le stocheaza in memorie, dar ele nu pot accesa sau citi informatii stocate in calculator. Poti extinde sau limita parametrii de utilizare a fisierelor cookies din browser-ul pe care il folosesti ca sa navighezi pe Internet.

La ce sunt utile?

Cookies imbunatatesc viteza de incarcare si experienta de navigare. De exemplu, ele retin preferintele tale cand navighezi un website, precum limba in care doresti sa fie afisat continutul.

Aceste fisiere sunt utilizate si pentru a pregati statistici anonime care ajuta sa intelegem cum interactioneaza vizitatorii, in general, cu paginile www.compact-industrial.ro, fara a identifica persoana utilizatorului. Pentru analize, website-ul utilizeaza serviciul Google Analytics, care foloseste cookies. in acest caz, fisierele salveaza informatii despre utilizarea website-ului, numarul de pagini afisate, sursele din care vin vizitatorii si numarul de vizite. Obiectivul este sa imbunatatim website-ul, astfel incat sa ofere servicii si experiente mai bune vizitatorilor.

Cookies nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica persoana utilizatorului de Internet.

Cat timp sunt stocate?

Durata de stocare a unui cookie variaza in functie de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singura sesiune de navigare, sunt retinute doar pe durata vizitei si nu sunt stocate dupa ce utilizatorul paraseste website-ul. Cookies permanente sunt utilizate cand utilizatorul revine pe website.

Poti sterge toate aceste categorii de cookies, in orice moment, prin intermediul setarilor din browser-ul pe care il folosesti pentru navigare.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
– Cookie-uri de performanta a site-ului
– Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
– Cookie-uri pentru geotargetting
– Cookie-uri pentru publicitate
– Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:
– setarile volumului pentru video player
– viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac.

Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Puteti gasi publicitate pe acest site apartinand tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.

Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

Alte cookie-uri ale tertelor parti

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

Cum le poti opri?

In functie de browser-ul pe care il folosesti, urmeaza pasii de mai jos ca sa stabilesti cum vrei sa fie utilizate cookies.

In browser-ul Chrome:
– In coltul din dreapta-sus, click pe menu-ul Chrome > Settings.
– Scroll pana in josul paginii, click pe “Show advanced settings”.
– In sectiunea „Privacy”, click pe butonul “Content settings”.
– In sectiunea „Cookies”, alegi setarile preferate.
– Pentru a sterge cookies, click pe “All cookies and site data…” pentru a vedea lista cu toate aceste fisiere pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Le poti sterge individual sau pe toate direct, daca selectezi “Remove All.”

In browser-ul Mozilla Firefox:
– Click pe butonul menu si alegi “Preferences”.
– Selectezi “Privacy” din menu-ul lateral.
– Din combo “History” alegi “Use custom settings for history”.
– Selectezi “Accept cookies from sites” pentru a permite folosirea cookies sau deselectezi pentru a nu permite folosirea lor.
– Pentru a sterge cookies, click pe “Show Cookies…” si se va deschide o noua fereastra, unde poti selecta si sterge unul sau mai multe cookies simultan.

In browser-ul Internet Explorer 11
– Selectezi rotita din dreapta sus a browser-ului, apoi alegi Internet Options.
– Click pe tab-ul “Privacy” si selectezi “Advanced”.
– Alegi “Accept / Block / Prompt” pentru “First-party Cookies”, cat si pentru “Third-party Cookies“. Daca doresti, tot aici poti bifa “Always allow session cookies”. Apesi OK dupa ce ai facut setarile.
– Pentru a sterge toate cookies, alegi tab-ul “General” din “Internet Options” si click pe “Delete…” din tab-ul “Browsing History”. Bifezi “Cookies and Website Data” si click pe Delete.

Prin utilizarea www.compact-industrial.ro, esti de acord cu modul in care folosim cookies, in conformitate cu prezenta “Politica privind utilizarea Cookies”. Daca nu esti de acord, este nevoie sa opresti cookies, urmand indicatiile de mai sus, in functie de browser-ul pe care il folosesti. Dezactivarea utilizarii acestor fisiere poate afecta experienta ta de utilizator al www.compact-industrial.ro.Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la prezenta “Politica privind utilizarea cookies”. Eventualele modificari si/sau completari vor fi afisate pe www.compact-industrial.ro si vor intra in vigoare de la momentul afisarii. Pentru mai multe detalii, te invitam sa ne scrii la sales@compact-industrial.ro.

Sesizarea abuzurilor

Orice sesizare sau reclamatie in legatura cu oricare din website-urile gazduite de serverele sau infrastructura SC Compact Industrial SRL trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:
– Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei sau ale societatii care face sesizarea/plangerea sau care se considera prejudiciata (in cazul persoanelor fizice: nume, prenume, adresa domiciliului; in cazul societatilor comerciale: denumirea completa, CUI-ul, adresa sediului social, precum si datele persoanei de contact imputernicite).
– Reclamantul va pune la dispozitia SC Compact Industrial SRL dovezi clare din care sa reiasa ca activitatile incriminate sunt ilegale, precum si o descriere detaliata a acestora.
– In cazul in care reclamantul solicita in mod expres stergerea continutului sau blocarea accesului in Internet a continutului incriminat, iar aceasta actiune va genera un prejudiciu unei terte parti, reclamantul va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. In acest sens, reclamantul va inainta catre SC Compact Industrial SRL o declaratie pe propria raspundere in care isi va asuma in totalitate responsabilitatea oricarui prejudiciu care poate decurge din aceasta actiune.

Sesizarile se vor trimite in format fizic pe adresa sediului nostru din Al. Emil Botta nr. 4, bl. M104, sc. 2, ap. 56, Sector 3, Bucuresti.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii si prin plasarea comenzii, clientul recunoaste ca a luat la cunostinta, a inteles si a acceptat prevederile stipulate in sectiunile “Termeni si Conditii Generale”, “Politica de returnare a produselor si garantii”, “Politica de Confidentialitate” si “Politica de utilizare a cookie-urilor”.